marți, 9 februarie 2010

plan de atac.

"Bata ta nu viata filmu."
Asta a zis o colega azi, de 2 ori si ne-am prapadit de ras...totusi s-ar putea ca viata unora sa bata filmu'.
Sa incep...va voi prezenta planul meu de atac.Credeti-ma nu glumesc deloc.

Eu sunt intr-o lume a mea.
In lumea asta, imi place sa cred ca e cald, ca e soare, ca rasetele noastre, ale mele si celor din jurul meu...prevestesc primavara, vara, caldura..nu stiu, orice in afara de vremea din acest moment.
Profa de engleza zice ca totul se intampla in capul nostru, ca pana si atunci cand iubim, nu o facem cu inima, nu avem fluturasi in stomac, totul porneste din cap si oricat de romantica as fi, stiu ca in mare parte are dreptate. Chestia asta ma descurajeaza dintr-un anumit punct de vedere, pentru ca nu-mi place partea rationala a vietii, cand situatiile ajung prea dificile, cand incep sa-mi bat capul cu un milion de probleme, tot ce-mi vine sa fac e sa-mi bag picioarele:)) sau libelula cum zic eu. Ador libelulele. Am o brosa cu o libelula, toata lumea zice ca e oribila si ca n-ar purta asa ceva, dar pentru mine are o semnificatiei, iar eu ii iubesc semnificatia. Te-ai gandit vreodata ce ai face daca ai trait o singura zi, precum o libelula? Ar fi greu...sa te hotarasti. Eu cred ca as iubi. Nu neaparat o persoana, dar mi-as folosi cele 24 de ore de viata, iubind fiecare lucru care ma inconjoara. Oops si totusi, am pornit acest post cu gandul la altceva...revenind la lumea mea.
Asa, partea incurajatoare este ca daca toate lucrurile se formeaza in cap, atunci ce-ar fi eu sa-mi formez acolo, o lume plina de calduraaaa, de floricele, de primavara, de vara? Ce ar fi sa ma conving ca lumea asta exista cu adevarat?

Cu siguranta, lumea asta m-ar mentine vesela pentru un timp...pana cand fantasticul s-ar imbina cu realul.

9 comentarii:

  1. Cred ca ti-ai raspuns singura la sfarsit. Nu mai are rost sa spun ceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu trebuie sa fi neaparat o libelula ca sa iubesti tot ce te inconjoara . chiar daca e greu . dar sa incerci macar sa iubesti cat mai mult , asta e ceva ce poti sa faci :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cati
    O sa incep sa povestesc, atunci cand realul va merita povestit. Atunci cand va fi frumos:D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Suflet naiv
    Si stii, se zice ca visele pot deveni realitate:D, iar asta e partea frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar sa fim realisti, nu toate visele ^^

    RăspundețiȘtergere