vineri, 11 iunie 2010

Live by the sun, love by the moon.

Totul imi era neutru. Intr-o seara, am ramas singura acasa, eram plictisita...imi pierdeam timpul pe internet si am dat peste documentarul ala, The Secret, despre care auzisem o gramada de chestii.
L-am urmarit cu maxima atentie. Il recomand. Nu o sa zic ca mi-ai schimbat viata, sau ca am aflat lucruri de care nu am mai auzit vreodata. Totusi, a reusit ceva, m-a intrigat.
Am zis ca din urmatoarea zi voi incerca sa zambesc continuu si sa am numai ganduri pozitive. Intr-un mod ciudat de ceva vreme functioneaza. Mi s-au intamplat si un lucru dureros, dar nu m-am lasat. Am luptat cu mine, cu atitudinea mea.
La indrumarea surorii mele, m-am apucat de yoga, am mers doar de 3 ori pana acum, dar de fiecare daca cand plec de acolo sunt linistita, fericita chiar. Imi iubesc prietenii si am inceput sa le arat asta, incerc sa nu ma mai inchid in mine, sa fiu mai punctuala, sa nu ma mai plang de ceea ce mi se intampla. E haios, nu credeam ca pot fi atat de relaxata si totusi atat de nebuna, in stilul meu:)).
Azi noapte, ba nu, de fapt la 1 dimineata, eu gateam. Ieri noapte faceam baie ascultand blues-uri, deschizand toate geamurile si bucurandu-ma de mirosul bentisoarelor parfumate.
Planurile mi s-au schimbat total in doar cateva minute, am decis sa plec la mare.
Vreau soare, mare, nisip, prieteni, rasete si bronz. Vreau sunetul alaaa, brizaa si 3 zile imi sunt de ajuns. Vreau sa respir profund tot ce e in jurul meu si sa ma bucur.
Si tu poti face acest lucru.
Vara asta ma voi bucura, voi zambi si ma voi ratacii in locuri frumoase, pedaland in adierea vantului.

Hammock - Breathturn from David Altobelli on Vimeo.

2 comentarii: