joi, 28 ianuarie 2010

hei, priveste partea buna.

E dimineata, mergi spre supermarket, trebuie sa-i iei paine lui taicatu care se da jos din pat la ora 11 si incepe sa urle. Te-ai imbracat cu ce ai gasit mai repede, ti-ai prins parul intr-un coc lejer, ti-ai infasurat fularul turcoaz in jurul gatului si ai tras geaca multicolora pe tine. Cacat, cacat, cacat..urasti vremea asta. Picioarele tale se lupta cu zapada de pe trotuar, iti vine sa urli. Un bunic trece cu nepotul lui pe langa tine, il auzi pe micut intrebandu-l ce inseamna expresia "sub nicio forma", te amuza teribil pentru ca iti plac intrebarile stupide, apoi un nene de vreo 50 de ani, vorbeste si gesticuleaza mult. Dar ce dracu'? E singur. Te blochezi. In capul tau, formulezi asta: "Sper sa nu ajung la 50 de ani si sa fiu nevoita sa vorbesc cu un prieten imaginar."
Acum de gandesti la ultimul post, in care te plangeai ca toata lumea se foloseste de tine...punand in balanta frica de singuratate si ura pentru cei care te folosesc ce pare mai infricosator?!

Preferi sa fi inconjurata de niste ipocriti, care iti mai provoca rasul din cand in cand, decat sa devii victima propriei tale imaginatii.Nu ti-ar placea sa ajungi sa provoci mila.Nu ai suporta asa ceva.

2 comentarii:

  1. Zilele trecute mi s-a spus ca primele mele riduri vor aparea in jurul ochiilor si al gurii, pentru ca eu...zambesc cu toata fata:))!

    RăspundețiȘtergere