joi, 15 aprilie 2010

eu sper, tu speri, el/ea spera, noi chiar mai speram?!

a cam trecut ceva timp. n-am mai scris, din lipsa de timp, lipsa de chef, lipsa de imaginatie, dezgust pentru propriile idei.
m-am plictisit. ma simt scarbita de lumea din jurul meu.
sunt cenusie, da, asa e, s-ar putea sa fiu, pentru ca eu nu mai vad oameni buni, interesanti si incep sa devin si eu ca cei din jurul meu.
unde sunteti? de ce fugiti?
vreau. ah, vreau prea mult.
ma simt secata de pofta. pofta aia tampita de copil, care saliveaza cand vede o plajitura, o jucarie. mi-am pierdut jucariile, mi-am pierdut poftele.
nu e tristete, este adevar.
nu vreau sa pierd nimic. vreau sa pastrez totul. nu mi-au placut niciodata schimbarile. si eu ma schimb. nu-mi place cum m-am transformat in ultimele saptamani. rahat. astea nu sunt crize existentiale de adolescent, nu, sunt rahaturi.
nu mai vreau sa vad cum timpul o ia razna. nu mai vreau sa vad ceasuri. urasc ceasurile. de ce trebuie sa existe ceva care imi aminteste ca timpul trece. oh..atat de repede.
privesc pe fereastra, stare mea de spirit e ca vremea asta. nu ploua in interiourul meu, nu sunt fulgere sau tunete, nu, e liniste, o liniste sfasietoare. sunt multi nori, nori grosi, fiorosi...dar ploaia nu incepe, parca ar astepta ceva..
si e ciudat, pentru ca zambesc, in fiecare zi, poate doar pentru ca vreau. nu stiu daca chiar simt ca ar trebui si totusi o fac.
dar gonesc, spre noi zile, noi rahaturi. si parca nimic nu mai e nou, sunt doar lucruri ce trebuie sa le fac, nu pe care aleg sa le fac.
tu, ce faci? sper ca iti place de tine. sper ca esti o persoana buna. sper ca tu nu ti-ai pierdut pofta.

2 comentarii:

  1. Ştii bine ce fac eu şi ştii foarte bine că mi-am pierdut cam toate poftele! Dar hei! Nu uita că există Franţa şi Grecia. :)) Te iubesc mult! >:D< Să nu uiţi niciodată ca tu oricum esti specială! Tu ieşi în evidenţă într-o gloată de oameni obişnuiţi. Şi asta numai pentru că ai aceste sentimente şi deoarece realizezi ce se petrece în jurul tău. Ai forţa de a te împotrivi anonimatului. Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Timpul asta...mama lui de timp. Cat urasc sa fiu sclava timpului...dar ce dracu sa fac?

    RăspundețiȘtergere