luni, 4 ianuarie 2010

i guess i need help :))

De mult, n-am mai vorbit cu voi despre subiectul asta, baieti.
Mi-a trecut de ceva timp de tipul ala mai mare decat mine, cu prietena, super bunaciune si etc. Mi se pare in continuare idealul meu masculin, insa acum sunt chill in privinta lui. Am devenit foarte buni prieteni, iar pe iubita lui, am avut placerea sa o cunosc si am fost destul de impresionata de bunatatea sufletului ei, iar pe el il respect pentru ca are o fata alaturi nu neaparat frumoasa, ci blanda, omeneasca.
Astazi, am iesit cu un tip, Dumnezeule, am facut eforturi ca intalnirea sa dureze 45 de minute. In acest timp, eu am vorbit si am fost extrem de relaxata in timp ce el nu a reusit sa scoata nici 40 de cuvinte pe gura, fiind extrem de stresat, jucandu-se cu telefonul si dand din picioare. Parea atent la ceea ce spuneam si totusi nu. Ma place si se vede. Dar, eu nu. Tipul n-a mai citit o carte de placere, de 2 ani. Mie nu mi se pare ok, trecand peste asta, pot zice ca e un tip de gasca, doar ca nu pe gustul meu. Imi place ca un tip sa starneasca ceva in mine, ca eu sa fiu cea emotionata, care isi roade buzele:)).La sfarsitul intalnirii, si-a cerut scuze pentru ca a fost retras, dupa 40 de minute ciudate, o scuza in genul asteia mi s-a parut doar penibila, dar poate ar trebui sa apreciez ca a avut bun simt.
Sunt mandra de cum am facut fata situatie si cat tact am avut, nu credeam ca sunt capabila de atat. El a regretat ca intalnirea a durat atat de putin, eu...am sunat-o pe cea mai buna prietena ca sa ma vad cu ea, sa aflu detalii despre cum fusese vacanta ei la Paris. Poate uneori sunt cam dura, dar simteam ca imi pierd timpul aiurea.
Cred ca am prea multi amici baieti extrem de inteligenti care ma fac sa ma simt bine, de-a lor, speciala...sau probabil sunt cum zic baietii mei, imi doresc prea mult.Dar, eu nu cred asta.Stiu ca merit ceva bun si nu trebuie sa ma multumesc cu doar atat.:))

Dupa ce m-am despartit de Clara, care a reusit, ca deobicei, sa ma faca sa ma simt extraordinar, am ajuns acasa, tata m-a rugat sa curat zapada de pe masina mamei, i-am chemat pe baietii mei, ne-am batut 1 ora cu zapada, ne-am sapunit si am ras...M-am distrat enorm. La final, mi-au zis ca eu oricum nu sunt o fata normala, asa ca nu pot fi cu un tip normal.:)) Din nou, m-au facut sa ma simt speciala! Dupa, am observat ca aveam 2 mesaje de la tipul cu care avusesem acel dezastruos date. Ce se presupune ca ar trebui sa fac acum cu el?:|

6 comentarii:

  1. :)) Nu stiu ce sa zic. Mai da-i o sansa. Calca-ti pe toate cele si du-te la intalnirea nr.2. Daca nici atunci nu-ti convine, spune-i intr-un mod elegant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Serios...nu aş fi rezistat atât timp cu el;îmi place să vorbesc dar dacă vorbesc doar eu ,nu...
    Până la urmă ...poate e un tip mişto dar e mai inchis,poate are şi motive...
    Cum spune şi Lilee poate îi mai dai o şansă,dacă nu merge ar trebuie să-l laşi...

    RăspundețiȘtergere
  3. ufff, va multumesc amandurora, asta imi zic si prietenele mele. Ma mai gandesc insa!:))
    @ Catalina
    sper sa ma lase el pe mine:|

    RăspundețiȘtergere
  4. Every guy deserves a second chance... vezi ce iese. Sfat pentru el, sa bea un whiskey mic sa se relaxeze, cuvintele ii vor iesi singure si macar te vei distra.
    Pe de alta parte, voi fetele chiar aveti uneori o logoree de invidiat, probabil asta e reactia voastra emotionala, vorbiti mult pentru a va ascunde stresul.. cine fras stie..eu nu v-am inteles niciodata..

    RăspundețiȘtergere
  5. probabil era prea emotionat ca sa spuna ceva si astepta sa-i creezi o stare de confort sau cine stie poate avea ceva pe cap mai important decat tine in acel moment si nu se putea concentra...sau doar il scapa la toaleta si nu stia cum sa se scuze :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Raduu mor de ras...nu m-am gandit la partea cu toaleta=))

    RăspundețiȘtergere