marți, 26 ianuarie 2010

nu le pasa cu adevarat.

Parca s-au hotarat cu totii sa-mi faca nervi praf! Mai sunt 2-3 persoane care ma mentin vesela pe parcursul zilei, cum ar fi Mandy, cu care mi-am baut cafeaua cu lapte de dimineata, ascultand Katie Melua, sau Claru care ma astepta zambind pe peronul metroului, pentru ca am intarziat, ca deobicei. Si Lulu, si Ully si...cam atat. Dupa ce trec pragul casei, dupa ce-mi iau singura cina si ma bucur de cate un serial ciudat, intru in starea aia groaznica din fiecare seara. Si usor, usor toti oamenii incep sa ma enerveze, toti o dau in bara, simt ca toti ma folosesc si m-am saturat. Nimanui nu-i pasa cu adevarat, asta am ajuns sa cred, toti ne urmarim interesele personale, constient sau nu.

6 comentarii:

  1. Şi eu tind să cred asta,de multe ori...
    Totuşi poate nu-i chiar aşa de rău :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt si oameni carora le pasa. Sunt sigura de asta. Dar cateodata suntem prea plini de mahnire si nu realizam...poate iti vei da seama mai tarziu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Of.. TREBUIE sa dormi la mine sau invers ca sa vorbim. Neaparat!! Te iubesc enorm!! Si poti veni mereu sa bei cafeaua cu mine!! Canapeaua mea este indeajuns de mare si cafetiera destul de "incapatoare"... :d

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Catalina
    Nu e rauu, sunt perioade si perioade....dar cele rele ma obosesc prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Lillee
    Sper sa-mi dau seama mai repede:))

    RăspundețiȘtergere
  6. :D:D Mandy, te iubesc, tu imi demonstrezi ca unora le pasa.

    RăspundețiȘtergere