sâmbătă, 20 martie 2010

esti o dubioasa, mah.

Ai zambetul asta malefic pe buze, esti cam mandra, iti ridica moralul, iti creste orgoliul, iti inspira personalitatea, e un fel de adrenalina. Ridici o spranceana si reflectezi un moment. Stai adancita intr-un fotoliu moale, e ca blatul unei tarte, sau nuuu...poti jura ca e facut din pufuleti. Oricum, te gandesti cat de mult schimbi oamenii din jurul tau, cum ii indrepti spre sinele ala bun, ala sincer, cum ii faci sa se autodescopere. Nu-ti dai seama daca e un dar, ceva ce numai tu poti face. N-ai observat asta pana acum, cand ai inceput sa analizezi cu atentie. Persoana cu persoana, fiecare iti trece prin cap, e ca o scanare, atunci cand cauti vinovatul...E un test, Before&After, parca toti pleaca la final cu o parte din tine. Parca toti pleaca mai buni. Toti iti iau putin din calitati si uita ca n-au fost ale lor de la inceput..esti geloasa?! "NU!" iti spui, dar recunoaste, te cam oftici. Nu fii proasta! "De ce le faci un bine altora?", urla partea rea din tine in timp cealalta iti reaminteste ca iti face placere sa-i ajuti. Fii sincera, stii bine ca si tu furi din alti oameni. Esti o hoata la randul tau..
Ai vrea sa fi unica, ai vrea sa nu mai influenteti pe nimeni intr-un mod pozitiv, ai vrea ca lumea sa nu mai plece cu parti din tine. De ce te retragi dupa ce ti-ai terminat treaba cu fiecare om? Nu vrei rolul asta, sau da. Sau de fapt, iti place la nebunie, iti place sa te simti eroina, superioara, hai recunoaste, recunoaste...iti cam place da. Tocmai de asta, ai ajuns sa o faci fara sa-ti dai seama. Regreti? Nu stii...Te intrebi: "Asta e bunatate?", eviti raspunsul, daca nu e?! N-ai vrea sa fie asa. O prietena te tot uimeste spunandu-ti ca atunci cand iese cu tine simte ca face ceva productiv, care ii face placere, care o scoate din banal. Simte ca tu esti "o portita spre o alta lume" si ca a observat ca tu schimbi lumea din jurul tau.
Esti confuza. E bine asa? Esti lasata pe pamant sa faci oamenii sa-si evidentieze calitatiile si eventual sa plece cu unele dintre ale tale? Ce naiba e asta? Cati dintre ei apreciaza? Cati dintre ei isi amintesc de tine?

Iti rasuna in minte "Fii schimbarea pe care ai vrea sa o vezi in lume". Nu o modifica, nu o lasa sa devina "Schimba-i pe toti in functie de cum e lumea ta"
Te-a cam obosit rolul asta. Vrei sa iei o pauza si sa te ocupi de tine. Esti un dracusor in majoritatea timpului, esti oarecum malefica, intr-un mod pozitiv pentru alti. Dar, te cam nenorocesti pe tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu