joi, 11 martie 2010

suplimente de placere stupida.

Sunt un om!
Fir-ar asta era, da, da, sunt un om.
Acum incep sa inteleg, sa conturez situatiile, sa asez cu atentie detaliile si sa formez cadrul. Am citit eu ca detaliile fac totul si ca sa vezi cam asa e. Ce proasta sunt, mi se ofera totul pe tava, dar eu nu stiu sa ma folosesc de el, eu iau o particica din tot dar nu e de ajuns si o dau in bara. In seara asta am reusit sa privesc dincolo de superficialitatea cadrului, i-am vazut continutul si m-am vazut pe mine. Da, apar eu, sunt acolo, chiar daca uneori imi place, iar alteori nu...si stii uneori par chiar fericita si ghici de ce?! Pentru ca sunt....pentru ca sunt un om, nu un robot, pentru ca cadrul asta nu e perfect nici el, dar e real, la fel ca si mine, ca si tine. Suntem oameni, nu ne putem modifica sentimentele, gandurile, gusturile, pasiunile apasand pe un buton, sau alegand combinatia de taste potrivita.
Deobicei, faca lucrurile asa incat sa ies din banal, dar nu am tupeu, sunt lasa si ma cam oftic...Mi-as dori ca oamenii sa nu-si mai piarda timpul cu jena. Mi-as dori ca eu sa nu mai fac asta. Mi-as dori sa gasesc niste cursuri de nesimtire. Pun pariu ca ar fi interesante.
Daca am putea sa traim in decadenta, dezmat, delir, deliciu...ce are fi atat de gresit?
Fericirea e iluzorie si asa va fi intotdeauna.Dar....nici noi, oamenii, nu vom inceta sa gasim mici suplimente de placere stupida. Eu vorbesc metaforic, tu vorbeste cum vrei.:))

Un comentariu: