joi, 31 decembrie 2009

eu, tu, viitorul.

Inainte de a da startul noului an, nu cred ca trebuie sa punem in balanta toate lucrurile bune si rele pe care le-am facut, sau toate zambetele pe care le-am primit si lacrimile pe care le-am provocat. Ele acum nu mai conteaza, incep sa faca parte din trecut, raman pur si simplu amintiri in drumul nostru. Insa, cred ca cu totii trebuie sa ne punem o intrebare: "Sunt multumit de persoana mea, de ceea ce insemn eu?", "Ma plac cu adevarat?", "Ar trebui sa schimb ceva in comportamentul meu?", alege-o pe cea care iti place mai mult, insa da-ti un raspuns sincer, pentru ca sunt sigura ca vom reusi sa fim mai fericiti, mai calmi, mai optimisti si impliniti, doar atunci cand vom fi multumiti cu noi insine.

Va doresc ca in noul an, sa va gasiti linistea sufleteasca, sa descoperiti iubirea si frumusetea in cele mai mici lucruri si datorita voua sa devina uriase, sa fiti mai veseli, sa petreceti, sa munciti cu drag, sa va atingeti scopurile, sa suportati mai usor loviturile oamenilor, sa invatati din greseli, sa radeti mai mult decat ati facut vreodata, sa aveti grija de voi si de sanatatea voastra, si nu in ultimul rand, sa fiti lipsiti de regrete.
Lista mea ar putea continua la nesfarsit, dar dorintele voastre vor completa lista personala, faceti asta, pentru ca dorintele vizualizate au o sansa mai mare de a se implini.
Va urez un sincer, La Multi Ani! Sper sa imbatranim sanatosi impreuna, citindu-ne plini de speranta.

2 comentarii: