miercuri, 9 decembrie 2009

So..why to be normal?

Muhaha. :D
Asa ca da...eu sunt aia care are palton galben pentru ca e diferit si n-am mai vazut la nimeni, din cauza caruia sunt strigata pe strada fosforescenta. Si care poarta vara, tocuri si se mandreste cu asta sau tenesi rosii precum Little Stuart, iar iarna bocanci imblaniti bej, sau bocanci din piele negri, sau uggs bov. Si da...poate am o geaca multicolora, si o noua sacosa handmade pe care scrie this is my... to be continued...Hmmm sa nu uit de bascutele mele adorabile frantuzesti mov, neagra si rosie, astfel am fost poreclita Piccaso.Aaaa si desigur bentitele facute de mine, care provoaca susoteli pe strada. Recunosc, ador sa imprumut haine din sifonierul mamei masura 42-44, chiar daca imi vin largi, sau cele din tineretiile ei.Inelele hugeee, bratarile late, rujul portocaliu, roz, rosu sau maro, parul nepieptanat, unghiile colorate, dresurile cu model, rochiile vaporoase, puloverele cu manecile prea lungi, salurile haioase, cafeaua cu lapte sau ceaiul de lamaie in mana, agendele si romanele de dragoste din geanta citite pe furis, pe peron....Si uneori, chiar poate sa-mi ia o ora sa ma gandesc cu ce sa ma imbrac, sau cum sa-mi aranjez parul, sau cu ce culoare sa ma machiez, dar stii care e faza?! Asta sunt eu, si astea sunt lucrurile care ma fac sa ma simt bine si n-am de gand sa renunt la ele oricat de mult le-ar displacea unora.

Ghinion, eu nu sunt mica, neagra si normala.

5 comentarii:

  1. e de bine să ştii,e stilul tău,e personalitatea ta şi e foarte tare că te simţi bine.
    să o ţii tot aşa,mi-a plăcut descrierea şi chiar îmi imaginez...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma...eu deja mi te imaginez..si esti hot. Si pana la urma cine dicteaza ce e normal si ce nu? Ficare are normalul lui...pwp si be you!!

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Imi place cum scrii, tot timpul ma faci sa zambesc.
    Foarte bine ca ai propriul stil, esti on fata cu personalitate. Sa fii normal inseamna sa fii lipsit de originalitate si stil...e prea banal.
    ( mie imi place sa ma imbrac iarna precum nemtii pe timpul razboiului...cu parpalacele alea cu tunica, sapca army, bocanci si tot tacamul...sa vezi babele ce coate isi dau :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. :D e super sa ai stilul tau aparte... sa fii mica, neagra si normala este cam plictisitor

    RăspundețiȘtergere
  5. Feteloooor, comentariile voastre m-au facut sa ma simt excelent...bine, poate si prajitura cu alune de la ikea pe care am halit-o=)))! Multumescccc, am inceput sa ador acest nou obicei, sa ma asez in pat, aprind veioza, deschid laptop-ul si incep sa zambesc citind comentariile voastre. Sunteti adorabile. Multumesc, ma bucur ca va fac si eu sa zambiti, in legatura cu modul in care scriu, inca n-am atins nivelul la care as vrea eu ajung nici pe departe so...stay tuned for more, i'm getting better, and better, and better!

    RăspundețiȘtergere