vineri, 12 martie 2010

dezordine in/prin/la mine.

Chiar a fost o zi draguta.
M-am trezit cu chef de biblioteca, am intrat in dus, am inspirat gelul cu avocado si cocos, imi vine sa-l mananc=))...apoi m-am simtit usoara...Am deschis usa frigiderului si necaracteristic mie, dar nu m-a atras nimic. Am mancat un mar verde, primul...stii se zice ca un mar de dimineata, e mai mult decat o cafea, te trezeste mai repede, eu le-as alege pe amandoua:)).
Mi-am prins parul in coc, mi-am luat o bluza cu floricele, blugi(doar pt ca sunt nevoita pe vremea asta) si bocanci-muhaha,ii iubesc).Mi-am indesat toate lucrurile in geanta, tipic mie, abia se mai inchidea...cred ca are o tona, nu-i de mirare ca am un umar mai sus si unul mai jos. Mi-am luat animalul(o geaca verde pufoasa), fularul turcoaz si umbrela cu tweety:X. A fost prima data cand mi s-a parut dragut sa ma plimb prin ploaie. Cand eram mica, ne imbracam in cele mai proaste haine si toata gasca de la bloc iesea sa ne balacim in balti. Eram precum ratele.:))
Am luat metroul, ca deobicei, am analizat toti oamenii, ascultand Feist in casti, si bucurandu-ma ca nimeni nu-mii poate citi gandurile. Dumnezeule, cat pot fi de rea uneori.
Am ajuns la biblioteca, unde am stat o ora...si mi-a facut mare placere. Iubesc atmosfera aia, e asa greu sa ma decid ce carti sa iau de fiecare data, le vreau pe toate, dar o iau usor. Ma simt fraiera uneori, mi se pare ca citesc prea putin, mi se pare ca nu reusesc sa acumulez toate informatiile din jurul meu si ma cam oftic. As vrea sa pot, dar memoria mea este precum viata unei libelule, ba nu..mai scurta:)).
Si apoi la liceu, a fost chiar ok, ne-au binecuvantat doar cu 4 ore azi, profu de tic si-a schimbat camasa, finally dupa aproape 2 ani, acum a trecut la una alba. I-as fi dat un premiu, deja vedeam scena...eu pe o scena, toata clasa in public, ba nuuu mai bine tot liceul, profu' iese de dupa o cortinaaa..si primeste premiul bucuros. Ma intreb ce forma ar avea premiul, inca n-am gasit nimic indeajuns de sugestiv:)). Continui, profu' ar spune cateva cuvinte de multumire si la sfarsit ne-ar intreba ce va de genul "stiti la ce ma refer?", noi am raspunde "nu", el "va las sa va ganditi, daca nu va voi spune eu". the end.
Apoi, la ultima ora, am aflat ca am luat 7.50 la test la istorie, este ceva fantastic, ultimele note au fost 5.28 si 6.45...stiu ca e foarte rau sa urasc istoria, dar nu sunt genul de persoana care sa poata invata mecanic si apoi sa toarne tot in scris. Eu trebuie sa-mi implic oarecum creativitatea. Intr-un timp, incepusem sa desenez la fiecare lectie, sa o fac sa devina memorabila, dar imi aduceam aminte, scrisul, desenele, floricele, fluturasi, dar dincolo de asta era o mare lacuna.
Plec de la liceu in graba, ma intalnesc cu o prietena pe care nu o mai vazusem de luni de zile. Mergem la cafeneaua mea preferata, beau o ciocolata calda alba cu scortisoara (yum yum) si stam la taclale...mult timp.:))
Ajung acasa, luam masa eu, tata, matusa...mama e in Barcelona, o invidiem putin, dar stim ca merita excursia asta. Fierbem vin rosu, beau o cana, ma cuprinde o moleseala placuta, iar picioarele imi devin lenese.
E bine, scuze, aveam chef sa scriu...Acum, ma uit in jurul meu, trebuie sa fac putina ordine, desi iubesc dezastrul asta, ma reprezinta, imi reprezinta viata.

3 comentarii:

  1. Uneori si eu am senzatia ca nu am timpul necesar pentru a acumula tot ce este in jurul meu. Mereu ma consider o tuta si vreau mai mult...daca as putea, mi-as baga cu palnia in cap :)
    P.s: ma bucur ca te-ai simtit bine azi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, timpul ne preseaza! Uneori, ma simt vinovata cand fac prea mult un lucru, nu-mi place sa pierd vremea, dar mi se intampla des. Ha, ha, ar fi frumos Lillee, daca ar merge asa cu palnia:)).Multumesc.

    RăspundețiȘtergere