duminică, 15 noiembrie 2009

Ploaie, pupincuristi, cafea, singuratate,melancolie.

Ufff. E greu sa incep.

Ok....parintii si sora mea au plecat in weekend la tara, eu am preferat sa raman acasa, ei au fost de acord cu asta, deci totul urma sa fie perfect. Am stat la tara 2 ani cand eram mica, tara insemnand undeva pe langa Buzau, zona de deal...placut in orice caz, un loc bun pentru toate curiozitatiile copilariei. Aveam obiceuri ciudate, gen vorbeam cu porcul numit Ghita, alergam gainile, aveam o fobie in legatura cu curcanul care ma alerga prin toata curtea cand ma imbracam in rosu( culoare pe care o ador si acum). Eram ocupata toata ziua, imi placea la nebunie sa ma duc cu caprele(Bombonica si Florica) pe dealuri. Am avut o copilarie naiva, prostuta. Bunica m-a invatat cu siguranta ce e bunul simt si ca trebuie sa fiu o fata "la locul ei".Parintii mei veneau si ma vizitau o data la 2/3 luni. Imi trimiteau rochite si carti ca sa fac bastonase si chestii de genul. Cand m-am intors in Bucuresti, eram cam pe alta planeta, tin minte ca mi se parea ca parintii mei o iubesc mult mai mult pe sora mea, iar la scoala, in prima zi...cand am vazut multimea aia de copii eram de-a dreptul ametita.Dupa ceva timp, am inteles de ce mi-am petrecut 2 ani la tara....parintii mei erau pur si simplu prea ocupati ca sa aiba grija de mine. Acum imi reproseaza ca sunt rece cu ei, dar aia 2 ani m-au obisnuit sa fiu asa, atunci mi-au lipsit si mie imbratisarile lor si cuvinte de apreciere...nu ca acum ar exista prea multe.
Revenind la weekend-ul acesta care speram sa fie cu totul altfel, tot ce-mi propusesem nu am reusit sa fac. Prietenele mele destule, din punctul meu de vedere, erau toate ocupate, urasc atunci cand suni pe cineva si nu-ti raspunde, sau iti inchide, sau se preface ca doarme, oh sau preferata mea iti intra casuta postala( nu inteleg de ce draq se numeste asa). Totusi, am iesit cu baietii mei, de pe str, hehe...e minunat sa ai prieteni baieti, ei deobicei nu sunt ocupati, nu au dureri pre-menstruale sau alte cacaturi. Au renuntat sa se uite la meci( really nice) si au iesit cu mine, le-am facut cinste la unirea cu 5 fise:)) pentru ca mi s-a parut foarte dragut din partea lor.M-am intors acasa pe la 9, fiind singura nu vroiam sa-mi petrec seara asa, am sunat-o pe una din prietenele mele mai mare...nu mi-a raspuns, am aflat mai tarziu ca se pregatea sa mearga la o petrecere. Restul serii mi l-am petrecut citind bloguri pe net, thx God ca existati! mi-am facut gris cu lapte asa cum m-a invatat matusa mea, am devenit melancolica si m-am bagat in patul parintiilor incercand sa ma incalzesc, am lasat veioza aprinsa si am adormit imediat.
Azi de dimineata, m-am trezit fara nici un chef sa ma dau jos din pat, dar trebuia pentru ca parintii mei mi-au lasat de facut niste facturi, pe care trebuia sa le platesc pana in 2.
Am mers in bucatarie, i-am dat bolul celalalt de gris, Sarei ( cateaua mea, numita asa dupa Sarah Jessica Parker, obsesia mea pe vremea cand am primit-o :)) ) si ghici ce, m-am bagat dinnou in pat si am adormit iar. M-a trezit mama, care ma suna sa vada ce fac si cum am"petrecut" aseara. M-am trezit si m-am imbracat gros sa platesc cacaturile alea de facturi.Dupa ce mi-am facut "datoria" am sunat 2 prietene, care logic nu mi-au raspuns, una dintre ele se epila (super) si m-am indreptat singura si cu castiile in urechi, spre La Scena, unde stiam ca se tine un targ vintage.Ador initiativele astea, am si eu un blog cu bentite handmade si mai particip acolo si chiar imi face placere, pt deobicei vin oameni de calitate. Am intrat acolo, am dat o tura, slava Domnului era cald, si pe urma vine cineva la mine( eram cu spatele) si ma apuca de umar "HEEEYYY ce faci, draga mea?"...era organizatoarea targului pe care o cunosc, doamneeeee cat urasc pupincuristii. Ia-o soro mai usor, abia ne cunoastem...eu nu sunt draga ta si cu siguranta nici tu nu esti a mea. M-am prefacut incantata sa o vad, de dragul conversatie, si i-am admirat un palton care chiar mi se parea dragut, pt ca altfel nu o faceam. Apoi, a inceput sa-mi pipaie picioarele ca sa observe din ce material sunt pantalonii mei skinny cu animal print, ceea ce mi s-a parut foarte dubios, dar sa zicem avea un ochi bun pentru ca erau vintage, mosteniti de la matusa mea care in tinerete arata ca un model. M-a intrebat daca vreau sa particip la urmatorul targ, macar a pus o intrebare folositoare, pentru ca imi va face placere. Apoi a vazut ca cineva interesata de o geanta si hai sa te uimesc "Draga meaaaaa, aia e o geanta superba din anii 60' ". Dupa ce am mai dat o raita pe acolo si chiar am vazut cateva chestii dragute, m-am carat cat de repede am putut, am fost oprita de o maturatoare, care ma intreba daca am o tigara, i-am zis politicos ca nu fumez, a parut foarte dezamagita, ca un copil mic care nu primeste acadele. Si mergeam eu singura pe tot bulevardul, incepe ploaia, in casti urmeaza o melodie trista, GOD urasc singuratatea!!! Am intrat la Mc'd pe care il urasc, si mi-am luat o cafea.Devin dependenta. Ma gandeam cat de cautata as fi daca m-as comporta mai easy, pt ca oricum prietenii mei imi zic ca am o groaza de calitatiile si ca sunt proasta ca nu mi le pun in valoare. Dar, ghinion asta sunt eu, tipa care prefera hainele largi si comode decat mulate si sexy, care iti surprinde privirea, iti zambeste si merge mai departe.Si poate am de pierdut, dar n-am sa ma schimb.
Am ajuns acasa, si am simtit nevoia sa scriu acest post ca sa nu ma manifest in alt mod.Si totusi, acum am sa ma indrept spre baie si am sa fac o schimbare, pentru ca simt nevoia. Curand o sa fiu roscata, mdeah...acum sunt satena. S-ar putea sa ma manance undeva dar...c'est la vie, sunt la varsta la care imi permit sa fiu ridicola.

P.S: Clara, stiu ca ti-am promis un post optimist si o sa apara si ala in curand, de dragul tau.
P.S2: Imi e dor de amicul meu bisexual, cu influente gay, care desi e cam pupincurist, imi ridica moralul si imi zice de 10 ori pe ora ca sunt buna( suntem certati).
P.S3: imi cer scuze pentru postul asta, simteam nevoia sa ma descarc.
Va salut si sper ca ati avut un weekend superb, spre deosebire de mine.

3 comentarii:

  1. urasc pupincuristii:))) m-as purta mult mai civilizat daca mi-ar zice din prima ce vor de la mine:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Fruntea sus, vin si zile mai bune. Cu siguranta. Din cat am citit eu p'aici cred ca esti o fata super!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, Lillee. Stiu ca vin zile bune, insa cand esti nervos uiti asta.:))

    RăspundețiȘtergere